Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η Γέννηση....

Καλημέρα σε όλους σας,
απο την όμορφη Θεσσαλονίκη που σήμερα γιορτάζει τον πολυούχο της, τον Άγιο Δημήτριο.
Μεγάλη γιορτή για όλους μας εδώ και ευκαιρία για ξεκούραση στο σπίτι.

Μήνες τώρα σκέφτομαι τη δημιουργία του ιστολογίου και να που ήρθε σήμερα αυτή η στιγμή να το κάνω πράξη.


Έχω σπουδάσει διακόσμηση και έχω δουλέψει για πάρα πολλά χρόνια σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου ώς σύμβουλος διακόσμησης όπου μαζί με τους πελάτες σχεδιάζαμε τα δωμάτια τους στον υπολογιστή.
Ήμουν εκεί σαν φίλη και μαζί τους δημιουργούσαμε αυτό που πάντα ονειρεύονταν. Εκείνο που μου έμεινε είναι ο πόθος των πελατών για νέες ιδέες, έξυπνων και οικονομικών.


Όμως κάτι έλειπε...ίσως τώρα που σταμάτησα και έχοντας πιά το χρόνο ξεκινάμε μαζί το μεγάλο ταξίδι στη διακόσμηση.Να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχουμε λαχταρήσει χωρίς πολλά λεφτά αλλά με πολύ φαντασία.

Σε αυτό βοήθησαν πολλά ελληνικά blogs όπως της Ανεράιδας ( που τη θεωρώ πολύ φίλη μου, λες και γνωριζόμαστε απο πάντα) του Vmdesignblogg ( καλοστημένο και ευανάγνωστο ) και του R-deco ( της Εύας που επίσης τη νοιώθω πολύ οικεία).

Ακουλουθήστε με λοιπόν στο νέο μου ταξίδι, δημιουργήστε μαζί μου και μοιραστείτε τα δικά σας καλλιτεχνήματα.

Καλημέρα σε όλους.


1 σχόλιο:

  1. Μαρία μου, καλή αρχή!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το μήνυμά σου, αλλά και για την αναφορά σου στο ιστολόγιό μου! Χαίρομαι πολύ που βρήκες και αυτή τη διέξοδο στη δημιουργικότητά σου, που είμαι σίγουρη ότι θα εμπνεύσει πολλούς! Θα τα λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή