Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο..

Η εβδομάδα ξεκίνησε με αναμνήσεις χαράς και άφθονου γέλιου. Στις 10 Φλεβάρη γιορτάσαμε τα ένατα γενέθλια του Γιωργάκη. Μοιράσαμε γλυκάκια στο σχολείο και στη σχολή Taekwοndo ακούγοντας εις διπλούν τις ευχές δασκάλων και συμμαθητών - συναθλητών.


Όμορφες στιγμές με μοναδικά χαμόγελα των παιδιών μιας και η προετοιμασία για τη διασυλλογική συνάντηση πλησίαζε και η αγωνία τους ήταν μεγάλη.

Η Κυριακή έφτασε και το τρέξιμο έφτασε στο αποκορύφωμα του, από τη μία με τις ετοιμασίες για το πάρτυ του Γιώργου που τελευταία στιγμή αποφασίστηκε και φυσικά για τους αγώνες που έπεφταν στη μέση της ημέρας.

Ξεκινήσαμε λοιπόν τη προετοιμασία του μπουφέ που περιλάμβανε πολλά και διάφορα, αλμυρά και γλυκά άλλα και απαραιτήτως τυροπιτοειδή. Ξεκινήσαμε κατά τη μία για τα Κύμινα και τους φιλικούς αγώνες μεταξύ 7 σωματίων της Θεσσαλονίκης.

Στιγμές που τα παιδιά ζουν με  τόσο πάθος, αγωνία και ένταση.Μια απο τις στιγμές της ημέρας ήταν οι γονείς των αθλητών που αποθανατίζαμε (μαζί και εγώ) με τρέλλα τις στιγμές των παιδιών μας. Γέλασα με τη ψυχή μου...


Και με την απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων μας τρεχάλα για το σπίτι και φυσικά για πάρτυ!!!!!!

Πολύ κέφι, χορός, αγκαλίτσες και φιλάκια .... Υπέροχη βραδιά με μοναδικούς φίλους.
Σας ευχαριστούμε όλους που βρεθήκατε στα ένατα γενέθλια μας.

Και του χρόνου με υγεία.

Μαρία

1 σχόλιο:

  1. Πάντα η ζωή του να είναι γεμάτη με τέτοιο τρέξιμο που θα το ζει με αγάπη και φίλους. Πολύχρονος και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή