Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Η εβδομάδα που πέρασε

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η γιορτή της επετείου της 17ης Νοέμβρη στο δημοτικό σχολείο του γιού μας. Σύντομη και περιεκτική κάλυψε όλα τα μηνύματα που μπορεί να σου προσφέρει μια τέτοια μέρα.

Τα παιδιά με το χιούμορ τους, την τσαχπινιά τους αφοσιώθηκαν στους ρόλους τους και ξέθαψαν απο το χρονοντούλαπο τις μνήμες εκείνης της μέρας. Ασφαλίτες, φοιτητές και καφετζήδες όλοι ΄ΕΝΑ.


Με περηφάνεια στο τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο ως φόρο τιμής προς όλους όσους θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας.
Μπράβο στα παιδιά της τετάρτης τάξης.

Έτσι άρχισε η εβδομάδα και ολοκληρώθηκε με πολλές σκέψεις για το μέλλον μας, σκέψεις επιβίωσης και ''αποφάσεις''. Κεφάλαια που άνοιξαν μα και έκλεισαν με αναμνήσεις. Καλές ή κακές; Εμπειρίες ζωής θα έλεγα, γνώσεις που λαβαίνεις και που δεν υπάρχει 'είσαι μεγάλος ή μικρός', πάντα βρίσκεις και θα βρίσκεις μπροστά σου προβλήματα που θέλουν λύση. Όποιος έχει τη δύναμη τα προσπερνάει βρίσκοντας λύσεις, αναζητώντας τρόπους να ξεφύγει. Θα τα καταφέρω;;; Τα κατάφερα;
Αυτά όμως θα τα αναλύσω στο επόμενο μου πόστ γιατί έχω πολλές σκέψεις να καταθέσω.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.
Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου